miercuri, 19 august 2015

Protectia mediului te obliga sa-ti iei separator !

                Suntem o firma din Bucuresti sector 4, care produce recipienti din plastic de toate felurile si diferite dimensiunile in special separatoare de hidrocarburi. Separatorul pentru namol este foarte util si separa deseurile menajere de apa.
            Conform deciziei protectiei mediului majoritatea restaurantelor, cafenelelor dar si serviceurile si spalatoriile auto au nevoie de cate un separator de hidrocarburi pentru fiecare scurgere ce intra in contact cu deseurile menajere. Riscul este foarte mare sa nu detina un astfel de recipient astfel incat pagubele de retragere a licentei sau autorizatiei nu si-l asuma nimeni.

            Raportul pret calitate este foarte bun mai ales ca se foloseste ca material polipropilena de grosime medie separatorul fiind si usor de ridicat.  Se poate face si la grosime mai groasa insa nu este neaparat necesar. Pe aceasta cale mai sus ne gasiti link unde puteti eccesa pagina de separator de uleiuri unde veti gasi si cateva poze relevante si contactul nostru. Raspundem la mail si telefon 24 din 24. Va multumim si va asteptam sa en contactati !